last night
Publicerat den

Alla skulle ju fram igår i min familj, förutom min bror och pappa som skulle jobba osv. Så jag var ensam hemma så blev jag värsta choklad sugen så vän Moa följde med mig fram och köpte choklad. Såå snällt, massa folk ute va de.and you know my heart by heart
Publicerat den

 
Heart By Heart - Demi Lovatotill alla er om undrar
Publicerat den

Anledningen till att jag valt att inte skriva om "This Is Us" filmen är för att jag kommer bara spoila en massa för det finns så himla mycket att berätta om, det var en magisk upplevelse då alla tjejer skrek och själv så skrek jag, sjöng med, grät, skrattade ihjäl mig. En utav de bästa bio upplevelserna jag någonsin har fått uppleva och själv fått se dom växa upp under bara denna korta tiden. Dom har växt, blivit stora framför mina ögon. Jag var DÄR då dom slog egenom i Europa. Jag var där och delade ögonblicket tillsammans med dom då dom vann sin första Britt. Då till nu, en fantastikt resa som jag riktigt njuter av och den kommer INTE ta slut än. 
 
 Stronger
Publicerat den

Jag föredrat att gråta ensam. Stolthet? Nej. Jag vill bara undika alla personer som inte vet anledningen till mina tårar. 
 I went from zero to my own hero.
Publicerat den

 
 Why are we acting like strangers?
Publicerat den

 
 
 Grattis på födelsedagen Liam James Payne♥
Publicerat den

Att få vara med dig vid denna tiden och få se dig växa ifrån en tonåring till en man (vilket officielt du är idag) har varit så rörande. Jag har sett alla dina sidor och även de få dåliga tycker jag om med dig. Jag goppas du får en sån awesome dag som du fick förra året, jag älskar dig min hjälte, batman!
 
Grattis på 20 årsdagen Liam James Payne♥This Is Us idag, yeyy
Publicerat den

Snyggggg nästan ju.
 

Idag är det ingen vanlig dag, ni kanske tror att jag ska skriva att "omg shit jag ska se this is us idag, ingen vanlig dag idag asså" men faktiskt så fyller min mamma år idag, grattis mamma en dag så lovar jag dig att jag ska göra dig stolt♥
 
Tillbaka till This Is Us, jo jag ska ju se den idag. tillsammans med Bella, Moa, Olivia och Natalie. Ska bli en rolig dag. Dock har inte mitt magont försvunnit men jag har tagit två alvedoner och hoppas, ber till gud att jag kommer överleva denna långa skoldag. 
 :(:
Publicerat den
forget the haters cause somebody loves you
Publicerat den

 
 You wanna be more than just friends, I cant go trough this again. Stop tryna' get inside my head.
Publicerat den

Åh lördag, du är så välkommen!! Dagen kommer att spenderas tillsammans med familjen. Käka god mat och prata massor. Är så shopping sugen, men är för tillfället pank. Gick på så mycket pengar i England så nu är jag pank. Fick mig köpt en ny gaderob osv.Heeelg!!
Publicerat den

Nu har jag faktiskt tagit på mig myskläder, även om jag ska iväg. Helgen är här, underbart,,,Snart så är första veckan slut.
Publicerat den

Nu är det äntligen fredag, yesssss. Jag är helt slut ju haha. Dagen i skolan blir inte så ansträngande för vi går inte efter vårt schema så jag fick lite sovmorgon och får sluta tidigare. 
 
Senare ska vi hem till mormor och morfar för att morfar fyller år idag. Grattis moshar, älskar dig! ♥Första skolveckan nästan avklarad.
Publicerat den

Strycker "get a boyfriend".
 

Nu är snart min första skolvecka i nian snart slut och vi har redan börjat ganska så hårt för att vara första veckan och jag är väl inte så trött egentligen utan mer känner att jag inte pallar att gå upp halv sju mer haha. Vi har redan börjat med läxor, tyska glosor. Detta är sista året och jag ska kämpa, jag har ganska så många C-n och vill få upp mer E-n och D-n till C-n, och ganska få B eller A i något. Mina skolmål för denna terminen. Om ni ville veta. Loool. 
 
 THIS IS US
Publicerat den

Nu var biljetterna bokade och jag ska gå på Sverige premiären på This Is Us tillsammans med mina 4 andra kompisar som sker nästa Onsdag. Ska bli så fett.
 
 Skolfoto och ni kan ju gissa hur jag blev... Typ såhär.
Publicerat den
I'm a fire starter, I'm a sweet disaster.
Publicerat den
Maybe you shouldn't come back to me.
Publicerat den
Första dagen i nian ..
Publicerat den

.. = huvudvärk och jag vill inte tilbaka för allt jag vill göra är att sova.God morgon.
Publicerat den

 
Sista dagen jag kan sova ut som jag brukar göra för nu börjar skolan imorgon igen, jag vill att sommaren ska vara lite längre än såhär. Två veckor till hade varit lyx. Eftersom att skolan börjar imorgon så blir det inte så mycket att göra idag än att ta det lugnt här hemma. Jag har fått in en ny tv i mitt rum så jag planerat att köpa en kabellll som man kopplar in datorn i TVn så jag kan kolla på film ifrån datorn till TVn. Jo, angående nian.. Jag är väldigt nervös inför nian men vissa säger att åttan har varit värst men vi får nog se på det. Ett sista år tillsammans med min klass, vi som har så sjukt roligt tillsammans. Ska ta vara på detta året tillsammans och jag ber till gud att vi håller kontakten.
 
Moa SelinENGLAND DEL TVÅ
Publicerat den

 
 You gonna hear me roar, louder than a lion.
Publicerat den
randooom
Publicerat den

Åh börjar skolan igen snart :( Vill inte, varför ska allt gå så fort nu för tiden? När man var mindre så kändes det som att allt gick waaay mycket segare.. Inte taggad alls. Detta kommer vara sista gågen jag återvänder till min nuvarande skola efter ett sommarlov. Börjar ju på gymnasium nästa gång, shit vart ska jag söka? Ingen aning, har väl ett halvår att fundera ut det. Jag börjar få lite ångest över det.
 
Moa SelinYou had you'r chance.
Publicerat den

 
Moa SelinAhh, det finns två av dom också!!
Publicerat den

Jack and Finn Harries.Tyler Oakley
Publicerat den

 
Kan inte vi vara bffs? Det skulle vara så himla awesome. 
 the day our fandom broke
Publicerat den

Jag vill börja detta inlägget med att berätta att jag brukar inte skriva ut allt som händer i min fandom, directioners. Jag lämnar det åt min twitter där all drama händer, anledningen till att jag inte brukar skriva om sånt på bloggen är för att jag vet att 95% av dom som läser min blogg inte kommer att förstå. Så jag har ett One Direction fan account på twitter där jag lämnar mina åsikter, all drama som jag är inblandad i, massor utav underbara directioners som jag pratar med. Det twitter kontot heter marrymeleeyuum, hehe. Ni får gärna kolla in twittern och läsa. Där kan ni få en uppfattning om hur jag verkligen är som fan, de flesta av er kanske tror att jag gillar dom för deras utseende. Ja, dom ser väldigt bra ut. Men det var inte deras utseende som fick mig att gilla dom så mycket och bli ett fan. Det var deras personlighet, hur galna och roliga dom var. Dom var inte som alla andra kända människor, dom hade något speciellt. Tack vare dom har jag fått lära känna tusentals utav directioners via twitter, dom visar kärlek och respekt till en. 
 
o
 
Okej.. Jag har inte träffat dom någon gång, jag har inte stalkat dom och stört dom på deras hotellrum. Jag har inte varit på en enda konsert. Jag har 0/5 på twitter och dom har aldrig twittrat mig eller RTat mig. Men jag kämpar med att få visa dom min kärlek till dom på twitter. Folk tror att vi sänder dödshot till deras flickvänner eller såna tjejer som ryktast att vara deras flickvänner, vi sitter hela dagarna på vårat rum med antingen våran mobil eller dator. Men dom flesta äkta av oss har inte gjort det någon gång, vi är inte galna och vi har inte den chansen att träffa dom eller att åka världen runt på alla konserter. Vi stalkar dom inte ifrån hotell till hotell för det är så oäkta gör för vi visar våran respekt genom att låta dom få lite egen tid,
Vi sänder inte deras flickvänner dödshot som alla dom andra gör för i är glada över att dom har funnit en person som kan göra deras dag lite ljusare och lite bättre än vad den var. 
 
- Anledningen till att jag skriver ut detta är att Channel 4 har gjort en dokumentär om oss, One Direction fans. Där dom berättar att vi skriver dödshot till varenda tjej som har syns på bild med One Direction för det kanske kan vara en flickvän?. Att allt vi bryr oss om är hur dom ser ut och att vi inte har någon respekt alls för dom. Det är inte så vi är? Vi älskar våra idoler och vi sitter varje dag twittrar om dom med andra och delar våran kärlek. Detta känns ganska menninglöst med det är inte såna vi är. 
Jag är medveten om att jag aldrig kommer få träffa One Direction men jag slutar inte att älska dom för det. 
Jag står vid deras sida och jag ska aldrig lämna dom. Denna dokumentären har varit så kränkade att 42 har personer har tagit livet sig, fans. Vi har blivit så kränta och det gör mig så arg. 
 
Ni fattar säkert inte, men det gör inte mig något. 
 
 
anledning nummer 74788459065345789098765445 att älska Liam James Payne.
 Roar - Katy Perry
Publicerat den

 
Katy's nya singel är otroligt bra måste jag säga men jag känner igen låten men jag vet inte vart ifrån bara.
Men det spelar ingen roll för det är Queen K vi pratar om, hon gör allt så bra och till sitt egna tillslut. now that I'm thinking sober, don't you try get closer.
Publicerat den

 
 
 
 
 Moa SelinToday's
Publicerat den
It's been too long since later never came.
Publicerat den

 You're everything I need and more.
Publicerat den
Seg dag.
Publicerat den
twerk it hazza
Publicerat den

Stort grattis till mina fem underbara killar som vann alla sina nomenringar på Teen Choice Award imorses och grattis till harry som vann "Best Male Hottie" och "Best Smile". ♥
 Straight into my heart and stole it.
Publicerat den
morning y'all
Publicerat den

Idag är mamma på dåligt humör, obs. Haha, inte bra att inte ta bort efter sig när man har ätit. Det är inte värt att ta den risken, absolut inte.
Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, detta är en sån dag jag vill bara vara och proppa i mig allt möjligt.
 
Delar med mig till er lite musik som spelas för fullt här hemma.
Demi Lovato's album DEMI är det albumet jag lyssnar på hela tiden just nu. En fantastiskt kvinna som har en otrolig röst och grymt snygg är hon också.
 
 music with a big fat M
Publicerat den
skolstart, deprimerande som fan.
Publicerat den

Nu kommer den där tiden, slutet på sommaren då alla affären reklamerar skolstart produkter. Jag vet inte varför med jag blir så deprimerad när jag ser alla tv reklamer om skolstart. Jag har 1 vecka kvar utav mitt sommarlov och då börjar hela Sverige börja med det, så tidigt. Dom börja med det när det var mitt i sommarlovet redan? Jag vet inte varför direkt, men jag ogillar det så sjukt mycket för det påminner mig om at sommarlovet är över när det egentligen inte är över. Åhh alla företagsorrar som inte vet när sommaren är slut. Oh yezus.forme.se
Publicerat den

 
Guess what? Jag provade att byta till forme.se för där hade man samarbete med spotify och det fattade jag inte först nu att de har blogg.se med. Då behöver jag inte flytta bloggen, nu blir det ju mycket lättare med att tipsa musik osv. Peeeerfect. Ni kan ju om ni vill kolla in bloggen som jag startade helt onödigt, haha. Men jag måste ju säga att det var såååå mycket lättare med design där, nackdelen med blogg.se är ju att det är så himla komplicerat att göra design och header här.
 
http://moaselin.forme.seforme.se
Publicerat den

 
Guess what? Jag provade att byta till forme.se för där hade man samarbete med spotify och det fattade jag inte först nu att de har blogg.se med. Då behöver jag inte flytta bloggen, nu blir det ju mycket lättare med att tipsa musik osv. Peeeerfect. Ni kan ju om ni vill kolla in bloggen som jag startade helt onödigt, haha. Men jag måste ju säga att det var såååå mycket lättare med design där, nackdelen med blogg.se är ju att det är så himla komplicerat att göra design och header här.
 
http://moaselin.forme.seFlytta bloggen?
Publicerat den

Jag har tröttnat lite på blogg.se och designen här så idag har jag faktiskt funderat på att flytta bloggen där man kan ha mer tumblr design och mer trendigt. Mer stil och som man kan lägga upp bilder. Jag har haft denna bloggen i snart 2 år, det har alltid varit lite så att jag inte gillar min design så speciellt mycket. Men what to do? Kanske ska man byta till forme.se eller devote? Då kanske jag får mer vad jag vill ha och mer intressant, enklare med bilder. Blogg.se är för vanligt för min del och jag vill ha något mer annorlunda. Jag får grubbla över det här.we're not broken just bent and we can learn to love again.
Publicerat den

 
 When your words means nothing I go la la la
Publicerat den

 summer tunes
Publicerat den
ENGLAND 2013 DEL 1
Publicerat den

 
 
Detta är några utav de 1000 bilderna jag tog med min systemkamera,
 
 BEST FUCKING SONG EVER
Publicerat den

 
 
Cute as a buttom every single one of you. Awwwww.
 ÄLSKADE SVERIGE
Publicerat den

Åhhh nu är jag äntligeeeeen hemma. Det har varit skoj i England och jag har fått uppleva mycket utav Englands kultur. Jag tog bilder med min systemkamera så jag tänker lägga upp bilder ganska så snart, så fort som möjligt faktiskt. Upptaderingen på bloggen har varit dålig eftersom att jag inte har haft något internet,
 
Det är sent, jag är trött och ska sova. Hörs imorgon.ENGLAND LEVERERADE NÄR DET KOM TILL ONE DIRECTION SAKER
Publicerat den
BILDOMB LA ENGLAND EGO
Publicerat den
LONDON
Publicerat den