the day our fandom broke
Publicerat den

Jag vill börja detta inlägget med att berätta att jag brukar inte skriva ut allt som händer i min fandom, directioners. Jag lämnar det åt min twitter där all drama händer, anledningen till att jag inte brukar skriva om sånt på bloggen är för att jag vet att 95% av dom som läser min blogg inte kommer att förstå. Så jag har ett One Direction fan account på twitter där jag lämnar mina åsikter, all drama som jag är inblandad i, massor utav underbara directioners som jag pratar med. Det twitter kontot heter marrymeleeyuum, hehe. Ni får gärna kolla in twittern och läsa. Där kan ni få en uppfattning om hur jag verkligen är som fan, de flesta av er kanske tror att jag gillar dom för deras utseende. Ja, dom ser väldigt bra ut. Men det var inte deras utseende som fick mig att gilla dom så mycket och bli ett fan. Det var deras personlighet, hur galna och roliga dom var. Dom var inte som alla andra kända människor, dom hade något speciellt. Tack vare dom har jag fått lära känna tusentals utav directioners via twitter, dom visar kärlek och respekt till en. 
 
o
 
Okej.. Jag har inte träffat dom någon gång, jag har inte stalkat dom och stört dom på deras hotellrum. Jag har inte varit på en enda konsert. Jag har 0/5 på twitter och dom har aldrig twittrat mig eller RTat mig. Men jag kämpar med att få visa dom min kärlek till dom på twitter. Folk tror att vi sänder dödshot till deras flickvänner eller såna tjejer som ryktast att vara deras flickvänner, vi sitter hela dagarna på vårat rum med antingen våran mobil eller dator. Men dom flesta äkta av oss har inte gjort det någon gång, vi är inte galna och vi har inte den chansen att träffa dom eller att åka världen runt på alla konserter. Vi stalkar dom inte ifrån hotell till hotell för det är så oäkta gör för vi visar våran respekt genom att låta dom få lite egen tid,
Vi sänder inte deras flickvänner dödshot som alla dom andra gör för i är glada över att dom har funnit en person som kan göra deras dag lite ljusare och lite bättre än vad den var. 
 
- Anledningen till att jag skriver ut detta är att Channel 4 har gjort en dokumentär om oss, One Direction fans. Där dom berättar att vi skriver dödshot till varenda tjej som har syns på bild med One Direction för det kanske kan vara en flickvän?. Att allt vi bryr oss om är hur dom ser ut och att vi inte har någon respekt alls för dom. Det är inte så vi är? Vi älskar våra idoler och vi sitter varje dag twittrar om dom med andra och delar våran kärlek. Detta känns ganska menninglöst med det är inte såna vi är. 
Jag är medveten om att jag aldrig kommer få träffa One Direction men jag slutar inte att älska dom för det. 
Jag står vid deras sida och jag ska aldrig lämna dom. Denna dokumentären har varit så kränkade att 42 har personer har tagit livet sig, fans. Vi har blivit så kränta och det gör mig så arg. 
 
Ni fattar säkert inte, men det gör inte mig något. 
 
 
anledning nummer 74788459065345789098765445 att älska Liam James Payne.
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo