Första december
Publicerat den


Kan inte fatta att vi är inne på våran allra sista månad på 2013? Det är helt otroligt hur fort det verkligen kan gå.. Jag blir nästan rädd när jag tänker på det.. Jag är väldigt tacksam över detta året som det har skett stora förändringar, överraskningar. Jag har fått uppleva england, london. Jag har även fått lära känna personer som jag ALDRIG trodde skulle ens prata med. Upplevt känslor, både dåliga och bra. Sanningar har kommit fram som har överraskat mig. Jag har förändrats och mognat. Pain makes people change. Jag skulle nog ändå säga, även om jag verkligen avskyr att erkänna det.. 2013 högpunkt var för mig att få chansen att lära känna en viss person, som dessvärre är helt borta nu. 

Saker förändras, men. Min kärlek för One Direction finns ännu kvar. Det är nog det enda som inte har förändrats skulle jag nog säga.

Tack 2013 för detta, jag har fortfarande 1 månad kvar innan jag ger ut mina löften och drar mig in i 2014 där jag kommer uppleva ännu överraskande grejer. Men det är dags för mig att lämna det dåliga grejerna bakom mig fast jag tar med mig de grejer som är bra. Jag går nu snart vidare.Anonym

Kan du inte ha en Q/A? isåfall kommer här några frågor jag skulle bli super glad om du kunde svara på :D

Vad tycker du om The Fooo?
Varför säger du One Direction och inte killarna eller deras namn? menar.. det låter som dom bara är ett band för dig osv.
kan du inte börja youtuba?
hur gammal är du?
vilken gymnasielinje går du ?
vart bor du?

Svar: - Jag bara sett bilder på dem och dom är lite småsöta men annars har jag inte hört så mycket om dem men jag lär nog få göra det i framtiden eftersom att alla tjejer är ganska så galna redan nu. Men inget för mig.

- Jag säger killarna, men för att mina läsare ska fatta så måste jag skriva One Direction. Dem är MYCKET mer än ett band för mig kan jag lova dig. Så snälla, kom inte och säg så.. Men jag lämnar sånt åt min twitter, tumblr och weheartit. Kolla gärna mitt fankonto på twitter där jag bara twittrat bara om One Direction http://twitter.com/marrymeleeyuum


- Nja, kanske. Tror nog att min familj kommer få spader på mig så. Hade kunnat tänka mig att youtuba faktiskt.

- Jag är 15 bast, 16 om en månad.

- Går INTE på gymnasiet ännu.

- Jag bor i Lilla Edet.
Moa SelinURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo