<3
Publicerat den

 Even if the stars and moon colide I never want you back into my life.
Publicerat den
The blame is on me.
Publicerat den

Sitter för tillfället och stenpluggar för imorgon ska allt vara inne. Sen så sätts betygen. (!!!)
Bloggar när jag färdig! SOMETHING THAT WE'RE NOT
Publicerat den

 
You wanna be more than just friends
I can't go through this again
Stop trying get inside my head
Don't wanna do more than hookup
It's getting stupid, cause I shoulda known but I forgot
That you think we're something that we're not.
I hear you're telling every one you know
That I'm the one like you can't let me go
And you just keep on blowing up my phone
Cause you never seem to know when you should stop


- not gonna happen dudeFEELINGS
Publicerat den
Ett tips till alla musik älskare där ute.
Publicerat den

- Det finns ett album som jag är absolut BEROENDE av och det är DEMI med Demi Lovato. Jag lyssnar på albumet varje dag. So in love with it. Ett tips till er som för det mesta gillar Demi och till alla er som brukar lyssna på hennes musik. This girl smashed it on this album, go you Demi.
Rocky Road Brownie bake with friends.
Publicerat den

- Tema vecka, det har vi just nu i skolan. Ovanliga dager. När man arbetar får man vara precis vart man vill och då bestämde Moa, Olivia, Emelie och jag att gå hem till Olivia och arbeta där. Det blev inget arbete utan vi bakade istället, så där har jag varit princip hela dagen. Mycket skratt och massa girltalk. Imorgon blir det detsamma i några timmar fast bara jag, Olivia och Moa. Sen efter det så kanske jag, mamma och emelie (min syster denna gången) åker upp till Trollhättan och handlar lite.
In case you don't find what you've looking for.
Publicerat den

No feelings left, they run away. I'm a little blind I can't tell you how I feel but all I know is that is nothing left there to keep us alive. I can't go trough this again so stop getting inside my head.
26/5-2013
Publicerat den

Ligger nedbäddad i min säng och kollar på Grey's och är på andra säsongen. En väldigt bra serie med drama, kärlek, vänskap och väldigt intressanta sjukdomar osv på sjukhuset. En ganska så bra serie som sagt. Imorgon är det dags för skola. Inte långt kvar till sommarlov, längtar så mycket till att fö vara ledig. Dom där känslorna som man bara kan få på sommaren.
Grattis till världens bästa mamma på morsdag! Älskar dig till månen och tillbaka.
Publicerat den
Yesterday is history and tomorrow a mistery.
Publicerat den
fucking told ya so
Publicerat den

Tänkte att det var något skumt med röstningen på ESC. 
Så skumt, blir inte förvånad om det var fusk. För flera borde kommit på en bättre plats tycker jag bla SVERIGESånt här gör mig så glad.
Publicerat den

// Tack för denna kommentaren som fick mig att må bra. Bara rikiga "directioners" kan se skillnad på falska och äkta. Håller med dig, finns så många falska där ute. Det är bara pinsamt om dom kallar sig "fans" om dom inte ens vet vad dom heter i mellannamn osv. Har trättat flera sådana. Har även träffat såna som säger jag gillar dom men jag gillar inte att dom är så störda. Jag älskar allt med dom, det är det som gör dom till den dom är. Cred to you. X
 
 All the pain and the truth I wear like a battlewound.
Publicerat den

Får rysningar varje gång jag hör denna låten, så känslosam och rörande. Ett stort plus poäng åt Demi's röst.
Duckfejs
Publicerat den
And I keep hittin' repeat.
Publicerat den
Sämsta kvalité.
Publicerat den

Glass + vänner = bästa
Vad är det för fel på Europa?
Publicerat den

Det jag absolut, verkligen hatar med Eurovision är hur folk röstar. Om dom inte röstat på sina grannländer så röstar dom på ett jävla dåligt, ostarkt bidrag. Jag lovar er att det är troligtvist bara gamla som röstar. För jag kollade på twitter och Robin trendade WORLDWIDE på twitter hela tiden. När jag kollade på trenden #ev2013 så skrev alla 1D, JB, Selena Gomez, Demi Lovato, Katy Perry osv fans som har de största fanbasen som styr och vet vad som är populärt. Men vi unga röstar ärligt talat inte. Harry Styles syster Gemma gillade bidraget, fler gjorde det. Men nä, det var roligare att rösta på alla skämtbidrag som Rumänien, Unger till exempel. Jag tror att Robin vinner något bättre än Danmark och det är det Eric Saade vann 2011. Det är Europas tonårsfans. Han når ut till den yngre publiken synd bara att vi unga inte brukar rösta för det är ju skitsamma. Så jag tror att vår Robin kommer sälja musik och eftersom att den yngre publiken är mer intresserad av köpa musik osv så vinner han på det. Robin var enligt mig bäst igår kväll men som sagt, Europa röstar så jävla dåligt.
Förlåt, på riktigt!
Publicerat den

Min uppradering har inte alls varit bra. Den har varit kassare än en kasse. Förlåt men när jag kom hem ifrån stockholm vid sex tiden på morgoen (!!) så var jag jätte trött och låg i min sköna säng hela dagen typ. Sen tog kg faktiskt en powernap. Älskar det. Sen så har jag varit upptagen med skolan. Såsom läxor, prov osv. Så bara för att ni ska förlåta mig så bjuder jag er på en ful bild. Hörs, pusshej!
Now I'm a warrior.
Publicerat den
Runt i Stockholm.
Publicerat den
REPEAT
Publicerat den

 
Knockar Selena's musik, lätt.Style by Moa.
Publicerat den
NÄSTA ÅR DÅ JÄVLAR.
Publicerat den

Bevakade deras konsert igår med Aftonbladet sånhär liverapport. 
Det finns nog ingen ledsnare än jag, det finns nog ingen som skulle dö för att bara få se dom i en sekund och det skulle vara the moment of my life. 
Nästa år då ska jag förfan gå om det så kostar mig livet. 
 
Jag älskar dessa 5 underbara, idiotiska, söta killar. Det finns inga ord. Dom är mitt liv, Dom har räddat mig på varje sätt en osäker tonårstjej kan bli räddad på. Det finns nog ingen som jag.. Älskar dom i alla deras sätt för det gör dom till den dom är. Det finns inga som har fått mig att le som dom, fått mig att stanna uppe mitt i natten för att se dom på en livestream. Livet är orättvist, men nästa år. DÅ JÄVLAR. Då ska jag visa dom hur ett fan verkligen är till dom. BOOOM. 
Det kan få ta 50 år tills jag får se dom, I dont care. Dom är värda att vänta på och så länge jag får se dom så är mitt liv det bästa livet någonsin, jag kommer vara lycklig och alla mina sår kommer att läka. 
Jag har funnits vid deras sida enda sen deras första singel, jag fanns vid deras sida när dom knappt hade 1 miljon likes på fb och följare på twitter.. När dom inte ens hade blivit så kända i USA. Jag kommer alltid stå vid deras sida... Vissa kommer tillslut att tröttna, men inte jag. För varje dag som går bli jag mer kär i dessa 5 underbara killar. 
Det har gått över 1,5 år och jag hoppas fortfarande på att få en dag träffa dom.
Dom är mitt syre i mina lungor, utan dom hade jag inte kunnat andas.. Leva helt enkelt.
Jag älskar er Liam James Payne, Niall James Horan, Harry Edward Styles, Louis William Tomlinson och Zayn Javaad Malik.Min syster är konstig.
Publicerat den

Min syster tog min ipad och började filma. To bad for her så lägger jag ut videon.
piss ögonbryn
Publicerat den

NU HAR JAG NOPPRAT MINA ÖGONBRYN FÖR SMÅ.
ARG TE TUSEN, SKA LÅTA DOM VÄXA UT. 
SMALA ÖGONBRYN ÄR INTE FINA, FÖREDRAR LITE TJOCKARE.
 :(
Publicerat den
You're the smoke to my high.
Publicerat den

Slänger in lite random pics ifrån min weheartit. 
 Jake T Austin.
Publicerat den

Okej.. Om jag inte kan få One Direction eller Jhutch pga av åldern så tar jag Jake T Austin som är 1 eller 2 år äldre bara.