NÄSTA ÅR DÅ JÄVLAR.
Publicerat den

Bevakade deras konsert igår med Aftonbladet sånhär liverapport. 
Det finns nog ingen ledsnare än jag, det finns nog ingen som skulle dö för att bara få se dom i en sekund och det skulle vara the moment of my life. 
Nästa år då ska jag förfan gå om det så kostar mig livet. 
 
Jag älskar dessa 5 underbara, idiotiska, söta killar. Det finns inga ord. Dom är mitt liv, Dom har räddat mig på varje sätt en osäker tonårstjej kan bli räddad på. Det finns nog ingen som jag.. Älskar dom i alla deras sätt för det gör dom till den dom är. Det finns inga som har fått mig att le som dom, fått mig att stanna uppe mitt i natten för att se dom på en livestream. Livet är orättvist, men nästa år. DÅ JÄVLAR. Då ska jag visa dom hur ett fan verkligen är till dom. BOOOM. 
Det kan få ta 50 år tills jag får se dom, I dont care. Dom är värda att vänta på och så länge jag får se dom så är mitt liv det bästa livet någonsin, jag kommer vara lycklig och alla mina sår kommer att läka. 
Jag har funnits vid deras sida enda sen deras första singel, jag fanns vid deras sida när dom knappt hade 1 miljon likes på fb och följare på twitter.. När dom inte ens hade blivit så kända i USA. Jag kommer alltid stå vid deras sida... Vissa kommer tillslut att tröttna, men inte jag. För varje dag som går bli jag mer kär i dessa 5 underbara killar. 
Det har gått över 1,5 år och jag hoppas fortfarande på att få en dag träffa dom.
Dom är mitt syre i mina lungor, utan dom hade jag inte kunnat andas.. Leva helt enkelt.
Jag älskar er Liam James Payne, Niall James Horan, Harry Edward Styles, Louis William Tomlinson och Zayn Javaad Malik.one direction novell

åh håller med dig! låg själv och grät från sju till nästa morgon typ, ville oxåå gåå! :(

- Gillar du 1D noveller? Kikagärna in på min novellblogg då och jag hoppas du stannar, skulle självklart betyda mycket! kraam :)

Svar: Världen är inte full av rättvisa, tack!! :)
Moa SelinURL: http://novellermedonedirection.blogg.se


Ida

Äntligen. Tack att det finns en till där ute. Alla svenskar jag mött som säger att dom älskar one direction, säger det men bara för att dom nu är popurlära. Att sådana flk säger att dom älskar fem av dina bästa vänner när dom inte ens gör det gör mig arg. Dom här betyder så mycket för mig så det finns inte. Igen falsk ska få komma och säga att de älskar fem av dom som förändrat nitt liv när de inte menar det. Nästan alla svenskar är sådana men nu hittade jag dig. Tack att du visat att dom här fem störda killarna har riktiga personer som bryr sig så fantastiskt mycket om dom. XURL:


Beccis

Tja tja!!! The Wanted Life är The Wanteds nya realityserie om lanseringen och livet i USA för kanalen E!. Det här kan bli hur stort som helst och även bana väg för mer One Direction i TV. Serien visas i sommar på E! i Europa och även finns i Sverige. Vi borde uppmana alla att höra av sig till Com hem och deras kundtjänst för att kräva att de lägger in E! så att även vi i Sverige får möjlighet att följa The Wanteds TV-serie samtidigt som den går i USA och UK. Vi är faktiskt värda att få se det här!

Svar: Jag bryr mig faktiskt inte om "The Wanted".
Moa SelinURL:


Nea

världens sjukaste, töntigaste, finaste & underbaraste killar. Finns inga som gör mig så glad som dom gör mig. Kan verkligen inte beskriva med ord.. DU ÄR INTE ENSAM! försöker beskriva för att du ska förstå, men kan inte.. det går seriöst inte! det känns som dom är mina bästavänner, dom har inte förändrats ett skit efter x factor, dom är fortfarande samma galna killar, och ingen av dom har tappat fotfästet. gahagahgshgadaksa kan inte beskriva.. börjar gråta nu, shit.. vill bara tacka dom för att dom räddar mig varenda jävla dag från att falla.

snälla följ mig på twitter eller instagram eller något - NeaBenjaminsson

kram <3

Svar: Aww, fortsätt de du håller på med att ge dom kärlek!

Kram.
Moa SelinURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo