Gissa vilken film jag ska se på idag?
Publicerat den

My gord, jag ska äntligen se Catching Fire idag med vänner.
 
Btw, grattis pappa. Så stolt över dig♥
 unicorn
Publicerat denFått en obssesion with unocorns. Svengelskan satt fint där.My life
Publicerat den


Ibland är jag Chandlet, ibland är jag Joey det finns inget inbetween.Little black dress just walked into the room.
Publicerat den

Studiedag och jag verkligen njuter. Så trött, behöver lov snart känns det som. B
 
Börjar längta efter julen också, och min sweet sixteen.Gör för tillfället inget annat att lyssnar på One Direction's nya album, jag börjar reda kunna texterna wao. 
 MIDNIGHT MEMORIES
Publicerat den

 
 
Åhh nu finns det äntligen på spotify, otroligt bra album, God bless them #SkiterNogPåMigVadBraAlbumDomÄnnuEnGångHarGjort 
 
Jag har varit med som stöd, fan, directioner under Up All Night, Take Me Home och nu Midnight Memories. Jag har fått se dom växa, mogna och bli de män dom är idag. Och jag älskar dom fortfarande lika mycket. Ni som trodde att det bara var en fas, ha-ha NO. Detta är mitt förhållande, med dom. You can't stop this girl to fall in love with One Direction even more. They light a fire inside my eyes, they lift up my heart and save my life. And I'll be saving theirs. Jag efter en 7 timmar lång livestream med One Direction.
Publicerat den


1DDay var så roligt och en fantastiskgrej, skrattat flertal gånger. Den började klickan åtta och slutade fyra med över 15 kändisgäster och annat skoj. Jag är trött nu iallafall. Kan inte gå in på så mycket på detaljer eftersom att den var över 7 timmar lång. Jag blir så rörd när dom gör så mycket för sina älskade fans, helt ärligt nu.. Finns det några andra band/artister som någonsin gjort så för sina fans? Kolla in Demi Lovato's nya musikvideo för Neon Lights.
Publicerat den

 Because no one does it like music
Publicerat den


Bara för att jag är beroende av musik.Let me be the one to lift your heart up and save your life. I don't think you even realize baby you'd be saving mine.
Publicerat den

 I'm a half a heart without you.
Publicerat den

GOD BLESS THIS AMAZING ALBUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOM HAR GJORT DET IGEN MEN ÄNNU BÄTTREI just wanna scream what now
Publicerat den

 oh you gonna miss me when I'm gone.
Publicerat den

 
 
 
 
 
 music - let's get the weekend started
Publicerat den

 TILLBAKA
Publicerat den

 
 
Jag valde att stänga ner min blogg genom att lösenordskydda min blogg pga privata anledningar. 
Men jag saknade att blogga med dock har det varit väldigt nyttigt för mig att ta det lite chill med sociala medier såsom blogg, instagram, facebook. Jag gjorde även min instagram privat för jag ville på något sätt vara en privat person och inte vara så öppen, och offentlig med allt jag gör. Men hur kul är det då? Nej, inte så speciellt. Jag kan ju säga att tack vare mina break ifrån sociala medier så har jag fått en del gjort när det kommer till att plugga. Idag så kommer jag att plugga lite mer, jag märker hur mycket jag kämpar för ännu högre betyg, inte för att jag hade dåligare innan men jag vill satsa ännu högre när och sätta upp ännu högre mål. Det börjar dra ihop sig för betygsättningen för denna terminen och det är dags för att söka in till gymnasium. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill bli, jag vet i sjuan så ville jag bli fotograf och var väldigt inställd på det. Men tiden har gått under dessa tre år, saker förändras.. Jag har förändrats och mognat. Skillnaden mellan då och nu är att jag tar mer ansvar i skolan och jag har faktiskt insett att skolan är viktig. Dessutom, det finns ingen bättre känsla av att man mår så bra psykiskt när man får sina betyg när man har kämpat och man är mer än nöjd. Det ökar ens självförtroende, men denna terminen (och även nästa termin) vill jag nå högre..DON'T JUDGE, fking prude ppl
Publicerat den
Perfection
Publicerat den


Back on track
Publicerat den

 
Yes, ni hörde det. Jag är tillbaka till mitt vanliga jag igen och jag är inte det minsta röd. Dock måste jag fortsätta med min ögonsalva i 4 dagar till... Imorgon börjar praktiken och jag är så excited. Det värsta som finns, den där jävla utväxten.
Publicerat den

Ska bli skönt och fo en tid bokad hos firsören som ska fixas på torsdag för det behövs verkligen. Ska vli förjävla gött att bli av med utväxten. NEW IN
Publicerat den

Kände att jag tröttnade på Dr.Martens och var lite besatt av att ha ett par boots i sko gaderoben. 
 Dock inte den färgen, lite ljusare.ONE DIRECTION - STORY OF MY LIFE MUSIC VIDEO AKA PERFECTION
Publicerat den

 
Idag när den släpptes på VEVO var inte första gången jag såg den utan den läcktes i fredags. VEVO råkade lägga upp den så jag antar att vevo är en directioner ;) Men seriöst dom är perfekta och detta är nu officielt min favorit musik video med dom. Ben Winston borde regissera alla One Directions musik videos från och med nu. JAG ÄSLKAR DOM SOM FAN JAG KAN BARA INTE FÖRKLARA HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DOM JAG SITTER HÄR VARENDA JÄVLA DAG OCH FÖRSÖKER FÖRKLARA MIN KÄRLEK MEN DET GÅR INTE SÅ BRA ATT MOTVIERA VARFÖR DET ÄR OMÖJLIGT.New nails - obssesed with nail art, don't carrrrreeee
Publicerat den


hardcore
Publicerat den