And time is frooooooooooozen
Publicerat den

 music - feel good
Publicerat den

 I take your bad days with your good.
Publicerat den

 Time to end this beautiful chapter
Publicerat den


I spend her love until she's broke inside
Publicerat den

 I REALLY DON'T CARE
Publicerat den


go hard or go home typ
Publicerat den


Frågor och svar!
Publicerat den

1. Hur gammal är du? 15

2. Hur gammal känner du dig?  15 men jag börjar känna mig lite mognare än så. 

 3. Vad har du gjort i dag? Vaknat och käkat frukost. Lyssnat på musik, standard.

4. Vilken film såg du senast? Pirates Of The Caribbien 

5. Vem är din favoritkändis? ONE DIRECTION DUGGHHHHH

 6. Är du beroende av någonting? Twitter, Instagram och speciellt weheartit.

7. Är du rädd för blod? Jag kan känna mig svimfärdig när jag ser andra blöda. 

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Här finns det en soffa, en tv, ett soffbord, tvbänk, stora fönster.

9. Vilken färg är dominerande i din garderob?  Svart, speciellt svart.

10. När vaknade du i dag? typ 10

11. Vilken är din favorithögtid? Julen, men jag gillar alla högtider väldigt mycket.

12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? USA, L.A

13. Hur vill du tillbringa din pension? Med min man (vem han nu e) och mina barn och barnbarn på resor.

14. Har du någon gång brutit ett ben? Räknas mitt lillfinger? Isf ja! 

15. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Vet inte

16. Vem ringde du senast? pappa

17. Vad är du på för humör just nu? Trött 

18. Vilka världsdelar har du varit i? Europa.

19. Snarkar du? nope

20. Vilka yrken har du provat på? Förskolelärare.

21. Hur går du helst klädd? Det är olika

22. Vilket stjärntecken är du född i? Stenbocken

23. Vilket är ditt favoritgodis? nästan allt

24. Vad sa du senast? vet inte

25. Vilket var/är ditt bästa ämne i skolan? Engelska, Svenska, Hemkunskap, SO, MUSIK, Idrott, Billd.

26. Vad har du på dig just nu? pyjamas

27. Villka är dina favoritaffärer? Gina Tricot, Bikbok och H&M är la standard affärerna. 

28. Vad har du för storlek i kläder? XS - S

29. Vad köpte du senast? smink

 30. Hur många gånger har du flyttat? 2

31. Är du morgon- eller kvällsmänniska? lite både och

32. Senaste filmen du såg på bio? ONE DIRECTION - THIS IS US

33. Har du blivit sydd någon gång? Nej

34. Vad åt du till frukost? mackaa

35. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På laddning bredvid mig!

36. Vad var det sista du åt? macka

37. Vem är världens vackraste kvinna? Demi Lovato!!!!!


38. Vad heter du i andranamn? Chirstina


39. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? yep.

40. Vilken är den roligaste träningsformen? dunno

41. Har du några husdjur? En katt, haft två kaniner men dom är uppe i himmlen och är på en vacker äng tillsammans.

42. Vill du gifta dig? JA!!! Jag längtar verkligen till någon går ner på knä för mig med en vacker diamant ring och senare får säga "ja" till honom inför familj och vänner. 

44. Har du svenskt ursprung? Japps!

45. Har du, eller har haft, något smeknamn? natalie korven kallar mig moses
Story Of My Life - One Direction♥
Publicerat den

 
Åhh jag älskar den så jävla mycket!!!!!! Lyssna på världs premiären på NJR igår ju. Det var tänkt att jag skulle sitta vid livewebben på datorn och lyssna men det gick inte att komma in på NRJ sidan så jag fick springa ut till bilen och lyssna. Så jag satte typ på max i bilen och lyssna där för mig själv... :) well, de var det fett värt så chilla.
Jag har hört FYRA låtar utav Midnight Memories hittils och jag är redan död så jag vet inte hur jag kommer reagera när jag får höra hela albumet. Får mig att tagga inför konserten nästa år!! ♥Chose your battles babe, cause I'm not fighting anymore.
Publicerat den

Jag har egetligen inte så mycket att skriva om mer än att jag har gått på lov och kommer ha det efterlägtade lovet i 1 vecka sedan därefter så kommer jag ha praktik i en vecka. Vilket ni har nog listat ut att det blir igen skola för mig på två veckor. Det behövs verkligen för jag började ta med små steg mot att bli skoltrött. Men alla uppgifter är inlämnade inför lovet + praktiken så inget mer sånt blir det på ett tag nu iallafall. Inviger mitt lov med att lyssna på NRJ klockan 5 för att höra "Story Of My Life". Jag har hört den i 1 minuter hittils och den är så långt jag kan säga PERFEKT!!. Fast innan dess så tar jag och lyssnar på musik. Får nog bli att lyssna på Katy's nya album för 3:e gången idag. Prism is the album of god, seriöst? Jag skojar inte.Kissekatt
Publicerat den

Jag har lov nu!!!!!! Ingen skola på TVÅ veckor känns förjävla gött!!!! Det firar jag och Chippen.PRISM
Publicerat den

 
>
Lyssnar just nu genom Katy's nya album som btw är för jävla grymt. Dock är det ett helt nytt sound, så det är inte likt hennes senaste album "Teenage Dream". Hennes abum är väligt modern-pop musik. Jag rekomenderar verkligen det album och delar med mig mina favorit låtar ifrån albumet. Demi, from broken to WARRIOR.
Publicerat den


You helped me down but I got up.
Publicerat den

Söndag är här igen och själv så är jag ganska så trött. Måndag snart igen och jag är inte så taggad faktiskt. Faktum är att jag är aldrig taggad inför en måndag. Men jag får bara stå i och göra det jag måste göra. 
Men vad ska man göra åt det egentligen, jag kör på som vanligt denna veckaan och sen tar jag LOV. Ingen skola för mig på två veckor då jag har höstlov i en vecka och veckan därpå har jag praktik. Jag börjar så sakta bli lite skoltrött så de behövs. Hoppas ni har hft en underbar helg och så hörs vi senare, eller imorgon dårå. Pusshej
 I am not just a survivor, I'm a warrior.
Publicerat den

Livet har en tendens att förstöra allt helt och hållet när man äntligen är lycklig.H E L G
Publicerat den

Fredag är äntligen här och jag känner mitt lättad att det är helg. Det behövs verkligen att få lite vila lite även om jag får sitta och plugga hela helgen så att jag blir färdig med allt innan kommande lovet. Vet ni vad som mer händer nästa vecka? Jo 1D WORLD kommer till GBG!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHH Torsdag, inte långt kvar tills helg,
Publicerat den

Känns som att jag behöver helg nu, sliten och trött. Fast jag ska ju ändå plugga till helgen och så men jag tänker mer på att få sova ut. Det behövs verkligen, bara nästa vecka också och sedan tar jag höstlov. Veckan efter höstlovet är det dags för praktik då jag ska praktisera med mamma på hennes jobb. Vi hörs. Måndag igen.
Publicerat den

Jag  avskyr  måndagar.
 
Klarat tyska prov, och har några inlämningar att göra sen så är det ganska lugnt inför kommande lov och prao. The first cut is the deepest, baby I know.
Publicerat den

 broke my heart
Publicerat den

Never forgotten, always rememberd.
 fredag
Publicerat den

Idag så kom jag för första gången i hela mitt liv i tid till skolan känns det som och så var den första lektionen inställd. Man ba? Näe?.... Och sen var musiken inställd så jag gick hem och från halv elva till halv 1 så hade vi inställda lektioner, så jag gick hem men jag kom tillbaka för våra två sista lektioner. Så denna dagen har varit väldigt annorlunda, men ganska så soft. Jag är här för att önska er en trevlig helg och bloggar nog lite senare. 
 jar of hearts
Publicerat den


Kan inte fatta att jag aldrig har hört denna låten förut?! SÅ BRA! Hon gjorde A Thousand Years till Breaking Dawn part 2 och gjorde en väldigt fin låt. Men wow, jag älskar denna låten. Stark!!Hipsta plz
Publicerat den
ny vecka
Publicerat den

 
Ny necka, och jag ska försöka tagga ner lite med sociala medier, dock inte bloggen eller twitter. Men bla instagram så jag tar en breather ifrån instagram och kommer inte upptadera där på ett tag. Jag erkänner att jag är lite beroende men det har blivit för mycket. För mycket saker som jag bara inte klarar av psysiskt. Jag kommer inte upptadera min instagram på kanske 3 veckor? Det är dags för mig att fokusera på anra saker här i livet än att lägga upp bilder, och dela med det socialt. Jag behöver inte upptadera varje dag ur mitt liv. Sen så angående ask så har det blivit för mycket är med, jag kan ta sånna saker. Det sårar mig inte ett dugg, det är människor som tar chansen då om kan vara anonyma och skriva vad som helst. Jag bryr mig verkligen inte egentligen, Jag struntar fullständigt i vad folk tycker och tänker om mig. Deras åsikt förklarar inte vem jag är. Sen så kan jag tröttna på folk som uttnytjar att vara anonyma och skriva en massa saker på min ask. Har dom något dom vill säga så kan dom skriva till mig, med deras namn och våga stå för det. Jag kan ta saker sånt här hur lätt som heslt utan att bli det minsta påverkad, det har hänt så många gånger så det krävs mer än skit som det där att ta ner mig. Som sagt, en liten breather ifrån vissa sociala medier som instagram tex. Men min ask finns ALLTID öppen, för som sagt jag kan ta anonyma personer. You all I see in all these faces, you're all I see in all these places.
Publicerat den

Fick besöks rekor igår, tusen tack till alla som läste min blogg igår. Jag hoppas ni stannar, för det gör mig glad att se en såan hög siffra på statistiken. En till grej, jag har min ask.fm här på bloggen som jag har fixat där åt höger. Lämna en fråga! :) Ha en otroligt bra slut på helgen nu så hörs vi imorgon. PussHaters gonna hate, potatos gonna potate.
Publicerat den

Nu var denna helgen snart slut, känns alltid lika tråkigt att återvända till skolan men om jag nu ska vara riktigt ärlig så gillar jag skolan, vi skrattar och har roligt en hel del där. Jag har precis käkat en god frulle, mackor med marmelad och oboy. Jag är seriöst beroende utav oboy, jag skojar inte. Jag försöker fundera på hur jag spendera denna söndagen, kanske ligga i sängen hela dagen och kolla på "Keeping up with the Karashians" och börja om ifrån säsong 1? Eller ska jag helt ärligt göra klart en inlämmning så är det gjort? Föredrar det första alternativet men det får bli som det blir. Ha en trevlig söndag allesammans. 
I hate you don't leave me - Demi Lovato
Publicerat den

 Årets vinterjacka, kanske?
Publicerat den

Vila jacka finns och köpa på Nelly.comSaturday.
Publicerat den

Lördag och dagen kommer att bli lugn i och med att jag är lite småsjuk men det får ju äna gå.Grattis till familjens gosegris som fyller 8 år idag! Chippen ❤
Publicerat den
Bilder ifrån min iPad.
Publicerat den
Längtar till helgen och få lite ledigt.
Publicerat den

Jag vill ha helg nu, bara 1 dag kvar så jag har inget annat val än att överlev morgondagens skoldag.
 We are never ever getting back together, like ever.
Publicerat denbitchmode is on
Publicerat den