Happy pride
Publicerat den


Vi lever på år 2014 och det är fortfarande förbjudet att gifta sig med samma kön i vissa länder. Dock så är Sverige inte ett av dem. Det är jag stolt över, men ändå finns det vissa som kallar sig homophober i vårt avlånga land. Varje dag använder folk som en sorts kränkning "jävla bög" till alla typer av folk, som om det vore fel att vara bög. Det är år 2014, väx upp någon jävla gång. 
 
Personligen så tror jag på jämnställa rättigheter. På slutet av dagen är vi alla något som vi har gemensamt; vi är människor. Ska inte alla trots sin sexuella läggning, hudfärg, sjukdom, religion etc ha samma rättigheter? Jag är kristen men jag skulle inte ha några problem att vara tillsammans med en muslim, jude eller en annan religion. Jag är vit men jag skulle inte ha något emot att vara tillsammans med någon som har svart hudfärg etc. Jag är hetrosexuell men skulle inte ha några problem att vara vän med en homosexuell. 
 
Jag är inte homosexuell men jag tror att vara homosexuell är ingen annorlunda mot att vara hetrosexuell därför att det ska vara frihet i kärlek.
 
Till alla er homofober där ute: era åsikter är åt helvete. 
 
 
Så happy pride allesammans! ❤️
Publicerat den


Jag har verkligen helt fantastiska vänner! Ni vet vilka ni är.Could care less
Publicerat denNow if me meet up on the street I won't be running scared, I'll walk right up to you and put one finger in the air. OH OH OH I REALLY DON'T CARE,
Publicerat den


Sommar 2 0 1 4
Publicerat den
💗
Publicerat denKiss me hard before you go, summertime sadness
Publicerat denYou
Publicerat denOch med det menar jag; avguda dina skavanker, inse att även du har dåliga sidor, men dom sakerna gör dig till den du är.. Älska ditt utseende och tänk; I'm beautifully, wonderfully made. Förlora aldrig din mentala, fysiska hälsa bara för att ha en kropp som en modell. Din kropp älskar dig så mycket.. Den ser till så att du andas när du sover, läker sår, hittar sitt sätt att bekämpa en bakterie som orsakar en viss sjukdom, din kropp läker ben etc.. Den ser till så att DU mår BRA. Så behandla den aldrig illa.. Du är unik!! Ingen är perfekt men vi alla kan sträva efter att bli bättre människor. Jag personligen har inset att göra sig själv lycklig är det mest viktiga. Ni kan kalla det ego, jag kallar det att verkligen bry sig om sig själv. Jag låter inte andras åsikter, osäkerheter, känslor besvära mig. Jag vet att jag är lycklig och det är allt som betyder för mig. Skäms aldrig för vad du känner. Du har all rätt till att känna vilken typ av "emotion" som du vill, och att göra det som gör dig lycklig. Det är mitt motto.

Detta är något ifrån mig till vem du nu är som läser detta. Jag vill att ni ska veta att ni alla är vackra människor och är värd att leva ett lyckligt liv. Faktiskt
Publicerat den


What would we do without music?
Publicerat den


Beach
Publicerat den


4 ÅR
Publicerat den💗💗
Publicerat den


....
Publicerat den


Summertime
Publicerat denJävla svenne väder, förstör sommaren and shit
Publicerat den

.. #argMy baby
Publicerat den