Let go
Publicerat denPerfektionism leder bara till besvikelser och osäkerhet. Själv acceptans leder till något annat än självförtroende, motivation, styrka och ödmjukhet. Är "perfektion" verkligen värt att offra din känslomässiga frihet på bekostnad av andras normer och förväntningar? Vem vill du leva för: vårt samhälle eller dig SJÄLV? 
 
När jag var liten, sisådär 9 år, så kommer jag ihåg att på varje omslag på en tidning så var varje kvinna smal. Det var den tiden då smala kvinnor var på omslaget på varje tidning. Det var det jag var tvungen att idolsera. I varje film, i varje serie eller reality show såsom top model tex så var nästan varje tjej/kvinnor smala. Men topmodel, det var ett oerhört populärt program som startades 2003, dvs när jag var fem år. Sedan dess har det programet växt med mig till den personen jag är idag. Jag har växt upp att kolla på när jätte smala tjejer tävlar om att vinna ett modell kontrakt i USA. Det var också något jag jag idolsera. Men det har inte bara med vikt att göra, utan utseende överlag. Dagens kvinnor (och män såklart men detta händer mest till kvinnor) går igenom pressen till att vara "perfekt". Dem svälter sig själv, spyr upp mat, äter inte. Oftast äter dem inte ens en måltid om dagen. Vad händer med samhället? Varför kan inte en individ få vara sig själv och varför duger vi inte? 
 
Lyssna, ingen av oss är perfekta och i helvete heller att jag kommer försöka finna perfektionism för den finns inte. Det slösar bara min tid.
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo