Detta inlägg skrev jag den 5/8-2015
Publicerat den

Förälskad har jag varit och även heartbroken och känt alla känslor där emellan. Ju äldre jag har blivit har jag lärt mig att omfamna de smärtsamma delarna, för jag har insett att dem gör mig starkare och dem är bara delar av livet som vi alla går igenom. De gör ont att ta sig igenom de tuffa tiderna men precis som en muskel så måste den tränas för att bli starkare. 

Jag har en del romantiska hjärtknip i mitt 18 åriga liv. Förhållanden är roliga, exalterande, vackra, och fängslande. Men även komplicerande (oavsett vart man står med personen). Jag vet att vi alla blir sårade här i livet, men när det händer låter jag mig känna den smärtan. Även om det gör ont så kommer jag ihåg att det var värt det för jag kunde känna något så djupt. Faktan att jag kunde känna den typ av kärlek och släppa in någon i mitt hjärta betyder att jag är levande och kapabel av så mycket. 

Så oavsett, what dosen't kill you makes you stronger - ett uttjatat uttryck men det finns en anledning till att den är det, för det är så sant. Man blir erfaren av det smärtsamma, och STARKARE..  


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo