Vila i frid Lavin & Ahmed❤️
Publicerat den


Ni förtjänade inte detta. Ni hade så mycket framför er, och ni hade så många saker ni inte hann göra här på jorden bara för att en självisk man med hat i hjärtat tog ert liv. Jag kände ingen inte er, men jag kan se att ni hade vackra själar och ett gott hjärta då folk har sagt mycket gott om er. Lavin, det gjorde ont i bröstet idag när jag såg din familj med sorg i hjärtat för att dom har förlorat en guldvärd son, broder, kusin mm. Jag kan inte sätta mig i deras skor, jag kan inte ens föreställa mig vad dom går igenom just nu och gudarna ska veta att jag aldrig vill vara i deras skor. Dom har visat styrka idag, speciellt din underbara fader som ofamna människor han aldrig hade pratat med och sa "Jag är stark, Lavin var stark". Må gud välsigna din familj, och må gud vara med dom i denna svåra tid. Vi är alla unika trots hudfärg, och ingen ska få dö för att man inte har samma hudfärg som någon. Jag repeterar ingen. Livet är så orättvist. Jag hoppas att vi kan lära oss från detta, att alla är lika värda. 

Med detta sagt, vila i frid kära ni❤️❤️
Publicerat denVila i frid❤️
Publicerat den


Mina tankar går ut till alla er som har förlorat en anhörig idag, men även er lärare, elever, och alla ni som har varit med om ett ärr för livet och bevittnat denna hemska händelse. Ingen ska behöva få vara med om detta, inget barn, ingen lärare, ingen individ. Ni lärare som förlora era liv idag, jag ser er som hjältar, det gör jag verkligen. Gud har en speciell plats åt er i himlen. Det gör ont i mitt hjärta men idag fick himlen fler änglar. Må era själar finna fred, trots ni lämna jorden allt för tidigt.

Mitt hjärta slår extra för Trollhättan idag. Trollhättan är som ett andra hem för mig❤️..
Publicerat den
Halloween smink
Publicerat den
Jag kommer aldrig kunna dö med dig för jag tror de där med kärlek inte är min grej
Publicerat den


Yesterday
Publicerat den


Lol
Publicerat den


#WorldMentalHealthDay
Publicerat den

Bara för att man inte kan se psykisk ohälsa fysiskt som man kan se ett brutet ben betyder det inte att det är minst lika allvarligt. Hjärnan är ett av kroppens viktigaste organ, likaså som en lunga kan få inflammation kan hjärnan också bli sjuk. Det är så mycket stigma och tabu över det hela som måste försvinna så mer människor kan få hjälp utan att känna skam #WorldMentalHealthDay#WorldMentalHealthDay
Publicerat den.
Publicerat den

Talkin about my bad habits, man fuck my bad habits, dont act like you got noneDemi Lovato - Stone Cold
Publicerat denJag kan inte finna ord.. Wow.Stone cold.
Publicerat den


I tore the pages
Publicerat den


Luv
Publicerat den