Maybe if I don't cry, I wont feel anymore
Publicerat den


Jag kan relatera till denna låt något såpass. Denna låt är en utav mina favorit låtar och den tar mig i princip till en annan värld känslomässigt. Jag lipade hur mycket som helst första gången jag hörde den och jag kan inte låta bli att bli ledsen och nedstämd varje gång jag kollar på musikvideon. Jag tipsar er denna låt därför att jag tror att detta är en låt de flesta kan relatera till, jag kan iallafall det. Texten i denna låt gör ont i hjärtat, låten överhuvudtaget gör ont i hjärtat. Men den hjälper en att processera sina känslor och ta sig igenom det. 

Demi Lovato - Stone ColdVSCO
Publicerat den

http://vsco.co/moaselin/grid/1

In och kolla :)Jämställdhet
Publicerat den

Frustrerande att se kvinnor komma fram med sitt förflutna bara för att skjutas ned, inte bli trod och inte bli respekterade för deras mod att vidta åtgärder. Detta händer alldeles för ofta. Jag är redo för kvinnor att tas på lika stort allvar som män.. Någon snälla berätta för mig varför någon någonsin skulle känna sig modig nog att komma fram om de är mest sannolikt att ignoreras eller kallas för lögnare? 

Jag är också redo för självutnämnda feminister att börja tala ut eller vidta åtgärder för kvinnors rättigheter. Feminister talar för andra kvinnor, även om det är något obehagligt att prata om. Feminister använder rösten för att hjälpa andra kvinnor höras, som kanske inte kan bli hörda eller förstådda. Feminister vidtar åtgärder nu, inte när det passar. Feminister leder andra kvinnor att göra verkliga förändringar i vårt samhälle. Feminister bloggar och talar ut om detta och vet konsekvenserna av detta inlägg men don't give a single fuck. 

Jämnställdhet för alla, inte bara kvinnor men främst kvinnor för i dagens samhälle och vissa kulturer nedvärderas kvinnan. 👏🏼👏🏼
Publicerat den


Jag är äcklad.. #FreeKesha
Publicerat den


Mina tankar går ut till Kesha som idag nekades till att bli fri från sitt skivbolag Sony då en producent vid namn Dr Luke ska ha våldtagit henne medan Sony gör ingeting åt saken utan låter henne inte släppa musik såvida hon inte jobbar med mannen som våltog henne.

Jag skäms över samhället, jag skäms över rätten, jag skäms över allt. Vilken sorts värld vi lever i där sociala medier blir det rätt och har mer känsla än domstolen. Det händer varje dag. Varje dag blir en kvinna sexuellt utnyttjad/misshandlad. Varför normaliseras allvarlig problematik? Jag bryr mig inte om hur många jävla hits Dr.Luke har. Den mannen bör låsas in och folk borde stå upp mer för Kesha #FreeKesha❤️
Publicerat den


-
Publicerat den

 👅🍾🍸
Publicerat den


Me and my heart, we'll make it trough...
Publicerat denGbg
Publicerat den
Had me like wow
Publicerat den


I just keep changing these colours
Publicerat den