Jämställdhet
Publicerat den

Frustrerande att se kvinnor komma fram med sitt förflutna bara för att skjutas ned, inte bli trod och inte bli respekterade för deras mod att vidta åtgärder. Detta händer alldeles för ofta. Jag är redo för kvinnor att tas på lika stort allvar som män.. Någon snälla berätta för mig varför någon någonsin skulle känna sig modig nog att komma fram om de är mest sannolikt att ignoreras eller kallas för lögnare? 

Jag är också redo för självutnämnda feminister att börja tala ut eller vidta åtgärder för kvinnors rättigheter. Feminister talar för andra kvinnor, även om det är något obehagligt att prata om. Feminister använder rösten för att hjälpa andra kvinnor höras, som kanske inte kan bli hörda eller förstådda. Feminister vidtar åtgärder nu, inte när det passar. Feminister leder andra kvinnor att göra verkliga förändringar i vårt samhälle. Feminister bloggar och talar ut om detta och vet konsekvenserna av detta inlägg men don't give a single fuck. 

Jämnställdhet för alla, inte bara kvinnor men främst kvinnor för i dagens samhälle och vissa kulturer nedvärderas kvinnan. 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo